Contact

Contact:

U kunt contact met ons opnemen voor informatie of boeken door het formulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of rechtstreeks een e-mail sturen naar info@villacatherine.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.... Zou u binnen een paar dagen geen antwoord hebben ontvangen dan kan het zijn dat uw e-mail in de "Spam box" is geraakt, probeer het s.v.p dan nog een keer of bel ons op. TEl.+33.4.94.84.64.95 of+ Mobiel/ Whats app. 33.6.15.27.05.83 of e-mail ons naar het reserve e-mail adres:  Katrien1945@gmail.com 

Foto's Pictures Bilder "Villa Catherine"
Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Direct e-mail contact: Klik op onderstaand e-mail adres

info@villacatherine.com

Reizen naar Villa Catherine

Per auto
Met de auto kunt vanuit Nederland via Parijs of Luxemburg reizen. Het is ongeveer 1260 km naar Flayosc. De reisduur is van Utrecht tussen de de 12 en 13 uur afhankelijk van de verkeersdrukte. Vanaf België gaat u het beste met de auto via Reims of Luxemburg het is 1100 km naar Flayosc. De totale reisduur ligt tussen de 11 en 12 uur. Zou u vertraging hebben, bel ons dan op, wij  kunnen op onze computer kijken wat de oorzaak is van uw vertraging en u evt. helpen (navigeren) met een alternatieve route! , dus schroom niet om ons te bellen.

Per trein of autoslaaptrein
Par Talys van Amsterdam naar Parijs en dan verder met de TGV naar Les Arcs/Draguignan, wij halen u graag van het station op. Of per autoslaaptrein  en zie evt. ook deze link.

Vliegen
Transavia vliegt enkele malen per week van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Nice en in de zomer naar Toulon. KLM van Amsterdam naar Nice. Ryanair vliegt  enkele malen per week vanaf Eindhoven, Groningen en Maastricht naar Marseille (Marignane). Easy Jet vliegt van Amsterdam naar Nice. Vanuit België van Brussel of sinds kort ook van Oostende naar Nice. Reisafstand met auto vanuit Marseille of Nice naar Flayosc bedraagt 1 uur tot 1.20 minuten. KLM vliegt ook dagelijks op Nice en Marseille.

Veilig Parkeren
Villa Catherine beschikt over een groot eigen afgesloten parkeerterrein voor auto’s en motoren. Voor motoren en fietsen hebben we een garage of carpoort beschikbaar 

Uw droomvakantie begint bij Villa Catherine

Residence
"Villa Catherine"
256 Imp Le Suy Camp Grenier
83780 Flayosc, France

tel.+33(0)4.94.84.64.95
tel.+33(0)6.15.27.05.83
info@villacatherine.com

Website made by Crêpe Design