Familie arrangement

Het rijk alleen....aan de Côte d' Azur

Met uw vrienden of familie op vakantie....of heeft u wat te vieren... 

Speciaal voor de vakantieperiodes kunt u optimaal profiteren van onze accommodatie wanneer u met (max.) 6/7 personen onze gast bent, u heeft dan n.l. "het rijk alleen". Voor ouders met grootouders of uw vrienden of/en met de kinderen een ideale gelegenheid om van onze accommodatie te genieten met behoudt van uw eigen privacy verdeeld over twee appartementen met salon, kitchenette, slaapkamer, badkamer pus een aparte gastenkamer.(zie ook accommodatie).Terwijl u geniet van uw drankje bij het zwembad kunnen uw (kleine) kinderen heerlijk zwemmen of spelen in een kleine speeltuin met klimhuisje. Wij hebben een speciaal zwembadalarm voor de kinderen die niet kunnen zwemmen.

Tijdens uw verblijf bieden wij u veel vrijheid,u kunt zelf uw wijn,overige drankjes en boodschappen in de plaatselijke winkel kopen om uw ontbijt, diner etc. te bereiden. Geniet van uw maaltijd op uw eigen terras of op één van de terrassen bij het zwembad. In het "Poolhouse" staat naast de kitchenettes in de appartementen nog een complete zomerkeuken tot uw beschikking.
Wilt u eens samen een avondje gaan dineren in één van de restaurants in Flayosc zonder de kinderen, dan passen wij graag op de "kleintjes".

Voor overig vertier bent u binnen één uur aan het strand van de Middellandse Zee, in 40 min. het Lac de St. Croix, waar u kano's etc. kunt huren, karten in Fréjus Plage, zwemparadijs Aqualand in St. Maxime of St Aygulf...allemaal te veel om op te noemen. (zie ook Links).

TARIEF FAMILIEARRANGEMENT

Per week voor 6+personen. Aankomst in het hoogseizoen op zaterdag. Eindschoonmaakkosten euro 150,00. (Niet te grote hond ) euro 7,00 per dag. Vermelde prijzen zijn per week. Incl. linnengoed, handdoeken, badlakens en keukenkuitrusting.

Nl sateliettelevisie, Netflix, Wifi.

.

Voor-naseizoen
okt.- april    
€ 1799,- 

Hoogseizoen
juli - augustus

€ 2399,- 

Middenseizoen 
mei-juni-september
€ 2199,- 

Zwembad

.....zwembad pret

Zwemles

In de boot

Onze Maxi

Wie komt er met mij spelen....

Motormuis

Speelpret

Pak de bal...

Overige....

 Verblijf min. één week van zaterdag tot zaterdag. Verblijf max. 6 personen (volwassenen incl. kinderen) evt. kan er een klein kinderbedje nog bijgeplaatst worden.

  • Zwembad alarmsysteem (Turtle armbandjes) voor de kindertjes die niet kunnen zwemmen.
  • Zwembad en overig speelgoed.
  • Zwembandjes
  • Kindervouwbedje.
  • Oppas.

De vakantie van uw leven.....

Residence
"Villa Catherine"
256 Imp Le Suy Camp Grenier
83780 Flayosc, France

tel.+33(0)4.94.84.64.95
tel.+33(0)6.15.27.05.83
info@villacatherine.com

Website made by Crêpe Design